«Αρέσουν» στον Γιούχτα Δωματάς – Φραγκουλάκης και Μέμμος!

Στο… κόκκινο βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Γιούχτα ενόψει της νέας χρονιάς και οι κινήσεις που “ψάχνουν”  οι “πράσινοι” αναμένεται να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι άνθρωποι του Γιούχτα έχουν ψηλά στην λίστα τους τρεις ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας με την ποιότητα τους.

Ο λόγος για δύο πρώην παίκτες του ΠΟΑ. Ο πρώτος είναι ο Γιάννης Δωματάς, και ο δεύτερος είναι ο Γιώργος Μέμμος. Οι δύο ποδοσφαιριστές έμειναν ελεύθεροι από τους “πράσινους” και εξετάζονται με σοβαρότητα από τον Γιούχτα προκειμένου να μπουν στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Ο τρίτος ποδοσφαιριστής που αρέσει στον Γιούχτα και βρίσκεται ψηλά στην λίστα είναι ο Μιχάλης Φραγκουλάκης. Ο έμπειρος επιτελικός μέσος την περασμένη σεζόν ήταν από τα βασικά… γρανάζια του Πόρου και με την εμπειρία του θα μπορέσει να προσφέρει πολλά στην ομάδα των Αρχανών.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν φορέσει και στο παρελθόν την φανέλα του Γιούχτα και πλέον οι επόμενες ώρες αναμένονται κρίσιμες για το αν μετακομίσουν στις Αρχάνες ή όχι…