Λάρισα: «Το θέμα των αδειοδοτήσεων έχει λυθεί από την ΕΠΟ»

Επίθεση σε βάρος του προέδρου της Super League 2 εξαπέλυσε ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας Αλέξης Κούγιας, σχετικά με το θέμα των αδειοδοτήσεων, το οποίο όπως υποστηρίζει έχει λυθεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Κάθετα αντίθετη στο ενδεχόμενο, να υπάρξουν αλλαγές στο θέμα της αδειοδότησης των ΠΑΕ της Super League 2 τάχθηκε η Λάρισα.

Ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» Αλέξης Κούγιας έστειλε εξώδικο τα βράδυ της Τρίτης (20/7) με αποδέκτες την Λίγκα, αλλά και τον πρόεδρο αυτής Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Σε αυτό γίνεται λόγος για αιφνιδιαστικό Δ.Σ., το οποίο θα γίνει την Τετάρτη (21/7, ενώ τονίζεται μεταξύ άλλων πως το θέμα των αδειοδοτήσεων έχει λυθεί από την αρμόδια Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

Παράλληλα σημειώνει ότι σε περίπτωση που υπάρξουν τυχόν παρανομίες η Λάρισα θα προχωρήσει σε ενημέρωση τόσο των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων και όχι μόνο, αλλά και της ΦΙΦΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Προς

SUPER LEAGUE 2

Πρόεδρο κ. Λεωνίδα Λεουτσάκο
Λάβαμε σήμερα αργά το βράδυ 20/7/2021 με email πρόσκληση για έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 για αύριο 21/7/2021 και ώρα 12:00, με θέμα «Αδειοδότηση των ΠΑΕ».

Με αγανάκτηση σας δηλώνουμε ότι ο Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξιος Κούγιας δεν είναι ούτε στοιχηματζής, ούτε λαθρέμπορος, ούτε έμπορος ναρκωτικών, ούτε έμπορος όπλων, ούτε απατεώνας που εξαπατά τράπεζες της Αυστραλίας και της Ιαπωνίας και όλες τις εργάσιμες ώρες κάθε ημέρα εδώ και 47 χρόνια ασχολείται στα δικαστήρια.

Θέλουμε να σας ρωτήσουμε με ποιο δικαίωμα εξευτελίζεται την Ένωση με αυτού του είδους τις αιφνιδιαστικές ενέργειες και συγκαλείται έκτακτο
Διοικητικό Συμβούλιο για ένα θέμα το οποίο έχει λυθεί οριστικά και αμετάκλητα από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της Ε.Π.Ο. και δεν αντιλαμβανόμεθα την σκοπιμότητα της συζητήσεως.

Έχουμε αναγκαστεί να σας αποστείλουμε εξώδικη πρόσκληση-διαμαρτυρία και σας δηλώνουμε κατηγορηματικά για οποιαδήποτε παρανομία από τούδε και στο εξής θα απευθυνθούμε στα Αρμόδια Δικαιοδοτικά Όργανα, αλλά και στους ποδοσφαιρικούς και κανονικούς Εισαγγελείς, ενημερώνοντας και τους κ.κ. Lakovic και Γεωργίου, αλλά και την UEFA.

Αυτά και ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε.
Ό
πως αντιλαμβάνεστε η παρουσία του κ. Κούγια για αύριο είναι αδύνατη και αυτό που ζητούμε από εσάς είναι να τηρηθεί η απόλυτη νομιμότητα.»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.