Γ. Μαυράκης: «Είμαστε όλοι αισιόδοξοι και ενωμένοι για το καλό της ομάδας»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάληψη της προεδρίας του Αλμυρού, παραχώρησε στο Grandsport.gr ο Γιάννης Μαυράκης.

Ο νέος πρόεδρος της ομάδας του Γαζίου, μίλησε για την ανάληψη των νέων καθηκόντων για το Δ.Σ. του Αλμυρού, για τους στόχους της νέας χρονιάς αλλά και για το ζήτημα του προπονητή, που παραμένει ανοιχτό.

Στην πρώτη του τοποθέτηση ο Γιάννης Μαυράκης ανέφερε: «Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω όλο το συμβούλιο και τον κόσμο του Γαζίου, για την στήριξή τους στο πρόσωπό μου. Θα προσπαθήσουμε όλοι ούτως ώστε ο Αλμυρός να αλλάξει επίπεδο γιατί αυτή η ομάδα το αξίζει και θα πάμε τη φετινή χρονιά για το καλύτερο δυνατό».

Για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αλμυρού ο νέος πρόεδρος της ομάδας δήλωσε: «Στο νέο Δ.Σ. υπάρχουν καινούργια μέλη και σε συνδυασμό με τα παλιά θα προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο του Αλμυρού. Προχωράμε όλοι μαζί για το καλό του Αλμυρού και του Γαζίου. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της προηγούμενης διοίκησης με τα οποία συνεργαστήκαμε».

Για τους στόχους του Αλμυρού τη νέα σεζόν ο Γιάννης Μαυράκης δήλωσε: «Στόχος μας για τη νέα χρονιά είναι η ομάδα να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο και να ανέβουμε ένα…σκαλοπάτι παραπάνω. Είμαστε όλοι αισιόδοξοι και ενωμένοι για τον κοινό στόχο που είναι το καλό του Αλμυρού. Πάμε για το καλύτερο δυνατό».

Για το ζήτημα του προπονητή ο νέος πρόεδρος της ομάδας δήλωσε: «Τις επόμενες ημέρες θα συζητήσουμε το θέμα του προπονητή. Αυτό δεν είναι δική μου απόφαση, αλλά ολόκληρου του συμβουλίου και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παρθεί η όποια απόφαση».

Τέλος έκανε ειδική αναφορά στους κ. Σταματάκη και Γκαβόπουλο οι οποίοι θα αναλάβουν την ομάδα των Νέων Αλμυρού και τις ακαδημίες του σωματείου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους  Πολύδωρο Σταματάκη κα Γιώργο Γκαβόπουλο, οι οποίοι είναι δύο άνθρωποι που έχουν προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα και είμαστε χαρούμενοι που τους έχουμε και πάλι δίπλα μας αλλά με άλλο πόστο. Συνεχίζουμε όλοι ενωμένοι για την οικογένεια του Αλμυρού».