ΕΠΣΗ: «Δευτέρα 26/07 η Γ.Σ. μόνο με τα εγγεγραμμένα στο Μητρώο Σωματεία»

Οριστικά τη Δευτέρα 26 Ιουλίου και ώρα 18:00 μέσω τηλεδιάσκεψης, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΗ.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στη Γενική Συνέλευση θα έχουν δικαίωμα μόνο τα εγγεγραμμένα στο Μητρώο Σωματεία ενώ σωματεία που έχουν δικαίωμα παρουσίας και θα ενημερωθούν τις επόμενες ημέρες για τη διαδικασία συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει: « Μέσω τηλεδιάσκεψης θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26 Ιουλίου η Τακτική Γενική Συνέλευση των Σωματείων-Μελών της ΕΠΣΗ.

Η ώρα έναρξης της τηλεδιάσκεψης ορίζεται στις 18:00. Εάν δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση, χωρίς άλλη πρόσκληση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα Δευτέρα 26/07/2021 και ώρα 19.00 (Άρθρο 27 παρ. 2 του καταστατικού της ΕΠΣΗ).

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν ΜΟΝΟ τα σωματεία που είναι εγγεγραμμένα στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.

Η επικύρωση του καταλόγου έγινε με βάση το τηρούμενο στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ηλεκτρονικό μητρώο αθλητικών σωματείων του άρθρου 142 του Ν.4714/2020.

Τα σωματεία που έχουν δικαίωμα παρουσίας και θα ενημερωθούν τις επόμενες ημέρες για τη διαδικασία συμμετοχής στην τηλεδιάσκεψη είναι:

1) ΓΣ Εργοτέλης

2) ΓΠΣ Αλμυρός

3) ΑΟ Δαμάστας

4) ΠΟ Ατσαλένιου

5) ΑΟ Πόρου

6) ΠΑΟ Κρουσσώνος

7) ΑΣ Μοχού

8) ΝΑΠΟ Ποσειδών

9) ΑΟ Αετός Ανωγείων (αγωνίζεται στην ΕΠΣΗ)

10) ΑΕ Ασιτών

11) ΟΦΑΜ

12) ΑΟ Τυλίσου

13) ΑΕ Φαιστού

14) Ερμής Ηρακλείου

15) Κανάρια του Εργοτέλη

16) Α.Σ. Παλιανή

17) Παναθηναϊκός Ο.Η.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ αποφάσισε όπως το επόμενο διάστημα συγκαλέσει άτυπες συγκεντρώσεις ανά κατηγορία με την παρουσία όλων των σωματείων της δυνάμεώς της, για να γίνει συζήτηση σχετικά με θέματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και τις διοργανώσεις της επόμενης σεζόν».