Σοκ στην Premier League: Συνελήφθη ο άσος της Έβερτον, Γκίλφι Σίγκουρντσον για παιδοφιλία

Ο διεθνής Ισλανδός μέσος των «Ζαχαρωτών» συνελήφθη προ ημερών, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, με ενδείξεις για σεξουαλικά αδικήματα για παιδιά. Η Έβερτον γνωστοποίησε τον αποκλεισμό ποδοσφαιριστή της χωρίς να τον κατονομάσει.

Την είδηση αποκάλυψε η «Mirror» χωρίς να κατονομάσει τον ποδοσφαιριστή. Τόνισε ότι ο εκατομμυριούχος άσος συνελήφθη την Παρασκευή (16/07) στο σπίτι του στο Μάντσεστερ, κάτι που επιβεβαίωσε η Αστυνομία. Η τελευταία ενημέρωσε παράλληλα ότι ακολούθως έμεινε ελεύθερος με εγγύηση.

Λίγο αργότερα η Έβερτον ανακοίνωσε ότι ποδοσφαιριστής της αποκλείστηκε από τις υποχρεώσεις έως ότου ολοκληρωθούν οι έρευνες. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, πρόκειται για τον αρχηγό της, Γκίλφι Σίγκουρντσον, ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ισλανδίας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου ανέφερε:

«Η Έβερτον μπορεί να επιβεβαιώσει ότι παίκτης της πρώτης ομάδας έχει αποβληθεί εν αναμονή μιας αστυνομικής έρευνας. Το Club θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις Aρχές με τις έρευνές τους και δεν θα κάνει καμία περαιτέρω δήλωση αυτή τη στιγμή».