Σάββατο 24 Ιουλίου η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Δωριέα!

Το ερχόμενο Σάββατο 24 Ιουλίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η επαναληπτική ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Δωριέα.

Υπενθυμίζουμε πως στις τάξεις του Δωριέα υπάρχει προβληματικός σχετικά με το μέλλον της ομάδας στα γήπεδα της ΕΠΣΗ, αφού η γενική συνέλευση που ήταν να γίνει το περασμένο Σάββατο δεν πραγματοποιήθηκε λόγο μη απαρτίας.

Πλέον όπως έγινε γνωστό σε περίπτωση που συμβεί κάτι παρόμοιο θα γίνει η Γ.Σ. την ίδια ημέρα μία ώρα αργότερα, ενώ σε περίπτωση μη συμμετοχής και ενδιαφέροντος τα βιβλία της ομάδας θα παραδοθούν στο πρωτοδικείο, με αποτέλεσμα τη διάλυση του σωματείου.

Η ανακοίνωση του Δωριέα αναφέρει: «Καλούμε τους φίλους και τα μέλη της ομάδας οι οποίοι είναι σε θέση να βοηθήσουν, σε επαναληπτική ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021 και ώρα 7:00 μ.μ. στο γήπεδο Καστελλίου με θέματα ημερήσιας διάταξης:

  • Διοικητικός και οικονομικός Απολογισμός
  • Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Εάν δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση, χωρίς άλλη πρόσκληση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα, δηλαδή στις 24 Ιουλίου ημέρα Σάββατο στον ίδιο τόπο και ώρα 8:0ο μ.μ. με τα ίδια θέματα.

Σε περίπτωση μη συμμετοχής και ενδιαφέροντος, τα βιβλία της ομάδας θα παραδοθούν στο πρωτοδικείο, με αποτέλεσμα τη διάλυση της ομάδας μας. Από το Διοικητικό Συμβούλιο».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.