Με επιτυχία οι εμβολιασμοί στον Κρουσώνα του Δήμου Μαλεβιζίου από τις Κινητές Μονάδες Εμβολιασμού

Τους 100 έφτασαν οι πολίτες, που εμβολιάστηκαν την Πέμπτη στον Κρουσώνα από τις Κινητές Μονάδες Εμβολιασμού της 7ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τον Δήμο Μαλεβιζίου και την Περιφέρεια Κρήτης. Δώδεκα από τους πολίτες εμβολιάστηκαν κατ΄οίκον. 

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στον Κρουσώνα οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Μαλεβιζίου προκειμένου να επιτευχθεί το πολυπόθητο τείχος ανοσίας. 

Στον Κρουσώνα βρέθηκαν, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και υπεύθυνος θεμάτων covid-19 Γρηγόρης Φασουλάκης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Νίκη Ζερβού, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Λάμπρος Βαμβακάς, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Πολιτισμού Κώστας Φασουλάκης,  ο υποδιοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Δημήτρης Αγαπίου, η πρόεδρος της Τοπικής Κρούσωνα Πελαγία Φασουλάκη και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φίλιππος Βαμβουκάκης.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συμμετοχή των πολιτών και κάλεσε όσους θέλουν να εμβολιαστούν να το κάνουν στην επόμενη παρουσία των Κινητών Μονάδων Εμβολιασμού στην Τύλισο στις 20 Ιουλίου.

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί υπάρχουν δηλώσεις από το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα, τον αντιδήμαρχο Γρηγόρη Φασουλάκη, τον αντιπεριφερειάρχη Λάμπρο Βαμβακά και τον υποδιοικητή της 7ης ΥΠΕ Δημήτρη Αγαπίου.

https://www.youtube.com/watch?v=XplNN9PjC2I

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.