Συνεδριάζει τη Δευτέρα (19/7) το Δ.Σ. του Αλμυρού

Την ερχόμενη Δευτέρα 19 Ιουλίου ορίστηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου του Αλμυρού, με κυριότερο θέμα του, την συγκρότηση σε σώμα, ενώ αμέσως μετά θα συζητηθούν ο αγωνιστικός σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παλαιά και τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Αλμυρού, θα συνεδριάσουν την ερχόμενη Δευτέρα 19 Ιουλίου στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα και στη συνέχεια, να τεθεί επί τάπητος ο προγραμματισμός για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, συζητώντας πρώτο απ’ όλα το θέμα του προπονητή.

Ουσιαστικά, θα τεθεί το θέμα του προπονητή, και στη συνέχεια θα κληθεί και ο ίδιος να συζητήσει με τη διοίκηση για να αποφασιστεί το μέλλον της συνεργασίας τους, όπως επίσης και οι στόχοι της ομάδας και ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Υπενθυμίζουμε, μετά τη Γενική Συνέλευση, εκλέχτηκαν στο Δ.Σ. οι: Εμμανουήλ Βίστης, Εμμανουήλ Μαρνέλλος, Θωμάς Γαβαλάς, Κωνσταντίνος Γιαπιτζόγλου, Γιώργος Γκαβόπουλος, Πολύδωρος Σταματάκης, Γιάννης Κάββαλος, Γιάννης Μαυράκης, Γιώργος Πάγκαλος τ. Νικολάου, Εμμανουήλ Γραμματικάκης και Γιώργος Πάγκαλος τ. Βασιλείου.

Επιπλέον, θα γίνει τροποποίηση του καταστατικού για να εισχωρήσουν στο Δ.Σ. τρία ακόμη μέλη.