Ν. Νιόπλιας: «Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 104.2 και τον απεσταλμένο του Μανώλη Σαρρή, μίλησε ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Νιόπλιας αμέσως μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδού με την Φίτεσε, όπου οι «ασπρόμαυροι» ηττήθηκαν 2-1, έχοντας όμως αρκετά καλή παρουσία.

Ο έμπειρος τεχνικός, στις δηλώσεις του, στάθηκε στα θετικά τα οποία είδε, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ομάδα της Φίτεσε, η οποία βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της και ήταν σαφώς πιο έτοιμη.

Ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε: «Είδαμε στην αρχή του παιχνιδιού πόσο έτοιμη είναι η Φίτεσε, αλλά από το πρώτο 20λεπτο και μετά ήμασταν καλύτεροι.

Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας και τα μηνύματα που παίρνουμε είναι πολύ ενθαρρυντικά. Αυτά τα φιλικά μας δυναμώνουν, μας δίνουν αυτοπεποίθηση και μας κάνουν καλό. Να μην ξεχνάμε μάλιστα πως εκείνοι είναι πιο έτοιμοι, καθώς σε λίγο καιρό ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους. Δεν έχει σημασία το εάν κερδίζαμε ή εάν χάναμε, αλλά η εικόνα έδειξε ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο.

Είχαμε μερικά προβλήματα στην αρχή, η Φίτεσε μας πίεσε έντονα. Χαρακτηριστική ήταν η φάση που βρισκόμασταν στην σέντρα και μόλις έγινε η πρώτη επαφή ήρθαν περίπου 8 παίκτες για να πιέσουν. Μου αρέσει που είχαμε ποιότητα και που δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις.

Σιγά σιγά θα ψάχνουμε το καλύτερο. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι σαν οικογενειακά διτέρματα, απλά είναι υψηλού ρυθμού. Είχαν μία γρηγοράδα που εμείς δεν είχαμε, αλλά μέσα στην προετοιμασία θα την αποκτήσουμε».