Το… ευχαριστώ και τα συγχαρητήρια του Σ. Φ. Ηροδότου

Με ανακοινώσεις του, το Σωματείο Φίλων Ηροδότου, συνεχάρη όλους όσους συνέβαλαν στην επιστροφή του Ηροδότου εκεί που… ανήκει -όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά-, ενώ ευχαρίστησαν και την ομάδα της Κηφισιάς για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν τόσο στην ομάδα όσο και στους φιλάθλους.

Στην πρώτη τους ανακοίνωση, οι «φίλοι» του Ηροδότου, ανέφεραν: «Μετά το τέλος των αγώνων μπαράζ που οδηγούν στην παραπάνω κατηγορία και παρά την ήττα της ομάδας μας με  3 – 0 από την ομάδα της ΚΗΦΙΣΙΑΣ, μπορούμε και επίσημα πλέον  να πανηγυρίζουμε! Η ομάδα μας τερμάτισε στη δεύτερη θέση παίρνοντας το εισιτήριο ανόδου στην Super League 2!

 Η βαθμολογία:

  1. Κηφισιά 12 βαθμούς (8-0 γκολ)
  2. Ηρόδοτος 7 βαθμούς (3-3 γκολ)

—————————————————–

  1. Πανιώνιος 6 βαθμούς (3-3 γκολ)
  2. Ζάκυνθος 3 βαθμούς (3-7 γκολ)
  3. Θύελλα Ραφήνας 1 βαθμός (1-5 γκολ)

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Σωματείου μας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιστροφή της ομάδας μας εκεί όπου ανήκει, κάνοντας μας ακόμα μια φορά υπερήφανους».

Ακολούθησε και νέα, αυτή τη φορά αφορούσε την ομάδα όμως της Κηφισιάς, την οποία ευχαρίστησαν: «Το ΔΣ του Σωματείου μας θέλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς την ομάδα της Κηφισιάς και τους ανθρώπους αυτής για την άψογη φιλοξενία που επιφύλασσαν στην αποστολή της ομάδας μας και τους φιλάθλους μας στο χθεσινό τελευταίο παιχνίδι των μπαράζ ανόδου!

Τους συγχαίρουμε για την άνοδο τους στη Super League 2 και επιφυλασσόμαστε για ανάλογη φιλοξενία στο μεταξύ μας παιχνίδι στη Νέα Αλικαρνασσό την νέα αγωνιστική περίοδο»!