Τσέφεριν: «Όχι άλλο τέτοιο Euro, άδικο μερικές ομάδες να κάνουν 10.000 χλμ και άλλες 1.000»

Η διεξαγωγή του Euro σε διαφορετικές χώρες έφερε προβληματισμό και ο πρόεδρος της της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν διευκρίνισε δε θα στηρίξει ξανά τέτοιο πλάνο.

Ο Αλεκσάντερ Τσέφεριν, ανέφερε ξεκάθαρα ότι το πλάνο που ακολουθήθηκε σε αυτό το Euro, δηλαδή η διεξαγωγή των αγώνων σε διαφορετικές πόλεις δημιούργησε ανισότητα και αδικίες, ως προς τον τρόπο και τις αποστάσεις που έπρεπε οι ομάδες να ταξιδέψουν για τους αγώνες και να καλύψουν τις αποστάσεις.

Ο 53χρονος πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, ανέφερε σε δήλωση του στο BBC, ότι δεν θα αφήσει στο μέλλον ξανά να πραγματοποιηθούν οι αγώνες κατά αυτόν τον τρόπο, καθώς άλλες ομάδες έδωσαν παιχνίδια στην έδρα τους και άλλες έπρεπε να καλύψουν πολύ μεγάλες αποστάσεις για να δώσουν τους αγώνες τους. «Δεν θα στηρίξω τέτοιο πλάνο στο μέλλον. Δεν είναι τόσο σωστό μερικές ομάδες να κάνουν 10.000 χιλιόμετρα και άλλες 1.000», όπως δήλωσε ο Αλεκσάντερ Τσέφεριν.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Πηγή Sdna.gr