Δ.Σ. για το θέμα του προπονητή στον ΠΟΑ

Διοικητικό συμβούλιο έχει προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα στο Ατσαλένιο, με τους διοικούντες του ΠΟΑ να συζητούν το θέμα του προπονητή, βάσει των επαφών που έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα ο πρόεδρος του προσφυγικού σωματείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διοικητικό συμβούλιο έχει προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα και σε αυτό, ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Λέλεκας, αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του συμβουλίου για τις επαφές που μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει, ενώ δεν αποκλείεται να παρθούν αποφάσεις, για τον «εκλεκτό» και στη συνέχεια να προχωρήσουν τις επαφές μαζί του.

Όπως έχει ήδη αποκαλύψει το Grandsport.gr, οι τρεις που «παίζουν» αυτή τη στιγμή για τον πάγκο του ΠΟΑ είναι ο τεχνικός του Πλατανιά Γιώργος Κόλτζος, ο πρώην προπονητής του Γιούχτα Μηνάς Πίτσος αλλά και ο Γιάννης Κατσαρός, που τελευταία του ομάδα που εργάστηκε ήταν η Μπουμπουλίνα Σπετσών.

ADVERTISING

Πέραν των τριών προαναφερθέντων προπονητών, υπάρχει στη… λίστα και ένα όνομα έκπληξη, το οποίο όμως δεν έχει διαρρεύσει…

Τα επόμενα 24ώρα πάντως αναμένεται να είναι καθοριστικά για το θέμα του προπονητή στο Ατσαλένιο και εκτός απροόπτου σύντομα θα κλείσει το θέμα του προπονητή και αμέσως θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content