Γ. Κενδριστάκης: «Να πάρουμε πρωτάθλημα για τον πρόεδρο, τον κόσμο και τους εαυτούς μας»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ παραχώρησε στο Grandsport.gr ο Γιάννης Κενδριστάκης.

Ο νεαρός επιθετικός ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και την φετινή χρονιά, ενώ αναφέρθηκε και στον στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Κώστα Μπουμάκη και τον Μάριο Σηφάκη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και την φετινή χρονιά.

Τώρα για την φετινή σεζόν εμείς θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να δώσουμε στον πρόεδρο, τον κόσμο και τους εαυτούς μας αυτό που αξίζει. Αυτό δεν είναι άλλο από το πρωτάθλημα και την άνοδο. Θα ήθελα με την μεριά μου να ευηθώ σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία με υγεία και χωρίς τραυματισμούς, όλοι οι ποδοσφαιριστές αι ελπίζω φέτος να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα χωρίς προβλήματα”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.