Μετράνε αντίστροφα για το “European Individual Scouting Try Out RETHYMNO”

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι συμμετοχές στο “European Individual Scouting Try Out ” RETHYMNO θα λάβει χώρα στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Missirion, στo Ρεθύμνο, από την Δευτέρα 19 Ιουλίου έως και την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νεαρές και νεαροί ποδοσφαιριστές, από 8 έως 19 ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euro Sports Football Activities:

«Η Euro Sports Football Activities ευχαριστεί όσους έως τώρα δήλωσαν συμμετοχή και σας πληροφορεί ότι ελάχιστες θέσεις έχουν ακόμη απομείνει.

ADVERTISING

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ως τώρα διοργανώσεις της ESFA χαρακτηρίζονται από άριστη οργάνωση που αποπνέει πλήρη επαγγελματισμό στο συγκεκριμένο αντικείμενο των δοκιμών και της παρακολούθησης νεαρών ποδοσφαιριστών.

Οι Scouts – προπονητές – αξιολογητές και Managers από το εξωτερικό και την Ελλάδα που θα δώσουν το παρών με την παρουσία προς στιγμήν στο Scouting Try Out της E.S.F.A. είναι οι παρακάτω:

Richard Grootscholten – Executive Technical director – Academia Legii Warszawa

ADVERTISING

Camiel Hoogstraton – Chief scout Sparta Rotterdam

Robert Kilin – Head coach & academy director (German FA, Jahn Regensburg, OIympiacos Piräus, U21 Hungary)

Evangelos Nessos – 1. FC Köln U14 Head Coach

ADVERTISING

Jozef Wandzik – ESFA GK Coach

Dimitris Dais – ESFA Coach

Stavros Amanatides – ESFA Coach

ADVERTISING

Krzysztof Warzycha – ESFA Coach

Stelios Kozanides – ESFA Coach

Bastakis George – ESFA Coach

Iordanis Tsirkinis – ESFA Coach

Andreas Xidakis – ESFA Coach

John Kotsis – Ergometrics

Yfantidis Achilleas – Psychologist of High Performance

Stathis Chologkitas – Video camera & Photo

Η προπόνησή αξιολόγησης είναι διαμορφωμένη για τις ανάγκες παικτών ενδιάμεσου και υψηλού επιπέδου (συμπεριλαμβανομένου και των τερματοφυλάκων). Η προπόνηση είναι σωματικά απαιτητική και συνιστάται οι παίκτες να είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Η προπόνηση είναι ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να μπορέσουμε να δούμε την ετοιμότητα, την γενική τεχνική ικανότητα και γνώση των παικτών που θα λάβουν μέρος (POSITION, TECHNICAL, MENTAL, PHYSICAL, TACTICAL, etc). Ο σκοπός μας είναι για κάθε παίκτη να πετύχει το βέλτιστο επίπεδο απόδοσης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νεαροί & νεαρές ποδοσφαιριστές, από 8 έως 19 ετών κατόπιν απαίτησης πολλών Ευρωπαϊκών ομάδων.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content