Νέα αναβολή, μεταφέρθηκε η τηλεδιάσκεψη της ΕΠΣΗ

Ούτε… σήμερα θα έχουμε νεότερα αναφορικά με τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ηρακλείου για τη περίοδο 2021-22, καθώς όπως αποφασίστηκε, η εκτελεστική επιτροπή της Ένωσης θα συνεδριάσει μία ημέρα αργότερα, δηλαδή αύριο το απόγευμα και όχι σήμερα, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, αποφασίστηκε η προγραμματισμένη για σήμερα τηλεδιάσκεψη των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, να συνεδριάσουν την Τρίτη (6/7), κάτι που αναβάλλει για ακόμα μία φορά τις εξελίξεις.

Σε αρκετά σωματεία, επικρατεί προβληματισμός, για το γεγονός πως η Ένωση, επισήμως δεν έχει ξεκαθαρίσει μέχρι σήμερα, για το πως θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα, αλλά ούτε και το πότε αναμένεται να έχουμε επίσημα “σέντρα”, με αρκετές ομάδες, να… περιμένουν τις εξελίξεις για να προχωρήσουν τόσο τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, όσο και τον αγωνιστικό, καθώς διαφορετική ημερομηνία θα ξεκινήσουν προετοιμασία εάν το πρωτάθλημα ξεκινήσει το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου και διαφορετική εάν ξεκινήσουν το δεύτερο.

Υπενθυμίζουμε, προημερών, η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣΗ, συνεδρίασε και αναμενόταν σήμερα, να κάνει την εισήγησή της στην Εκτελεστική Επιτροπή, κάτι που πλέον, μετατίθεται για την Τρίτη και ως εκ τούτου τα σωματεία θα πρέπει να κάνουν και πάλι… υπομονή.

Όσο αναφορά τα… πλάνα που υπάρχουν, υπάρχει Plan A’ και Plan B’, τα οποία θα κατατεθούν στην Εκτελεστική Επιτροπή και εκεί -εάν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο- θα αποφασιστεί τι «μοντέλο» θα ακολουθηθεί τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Την ερχόμενη Δευτέρα 5 Ιουλίου αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, προκειμένου να συζητήσει και αποφασίσει πάνω στις εισηγήσεις τις οποίες θα φέρει η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου στο «τραπέζι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣΗ, συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης 30 Ιουνίου προκειμένου να συζητήσει και αποφασίσει αναφορικά με τις προτάσεις-εισηγήσεις τις οποίες θα πρέπει να καταθέσει προς συζήτηση στην Εκτελεστική Επιτροπή.

Το «μοντέλο» δύο ομίλων στην Α1 ΕΠΣΗ και την Α2 ΕΠΣΗ, δεν έχει εγκαταλειφθεί, είναι μέσα στα πλάνα και τις σκέψεις των ανθρώπων της ΕΠΣΗ, όμως εάν επιλεγεί ή όχι, είναι κάτι που θα το αποφασίσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.