«Ερώτημα» στις ομάδες για πιθανή άνοδο και τα νέα πρωταθλήματα σε Α1 και Α2 ΕΠΣΗ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τηλεδιάσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΣ Ηρακλείου και όπως αποφασίστηκε, τις επόμενες ημέρες θα γίνουν επικοινωνίες με τις ομάδες τόσο της Α1 όσο και της Α2 ΕΠΣΗ προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων της πρώτης τοπικής κατηγορίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια της σημερινής της τηλεδιάσκεψης, αποφάσισε να υπάρξουν επικοινωνίες τόσο με τις ομάδες της Α1 ΕΠΣΗ όσο και με αυτές της Α2, προκειμένου να καθοριστεί στη συνέχεια το τι «μοντέλο» πρωταθλήματος θα ακολουθηθεί και κατά πόσο οι ομάδες συμφωνούν με το ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων και διαχωρισμό σε δύο ομίλους.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι της Ένωσης, στόχος είναι αρχικά να ξεκαθαρίσει το «τοπίο» με τις ομάδες της Α1 ΕΠΣΗ, αυτές δηλαδή που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, ρωτώντας τους εάν έχουν σκοπό να συμμετάσχουν κανονικά σε αυτό αλλά και εάν είναι θετικοί με τον διαχωρισμό των ομάδων όπως τα παλαιότερα χρόνια.

Στη συνέχεια, θα υπάρξει επικοινωνία με τις ομάδες της Α2 ΕΠΣΗ, οι οποίες θα ερωτηθούν εάν θέλουν να προβιβαστούν στην παραπάνω κατηγορία και με βάσει τα αποτελέσματα των συζητήσεων αυτών, η Επιτροπή Πρωταθλήματος θα λάβει τις τελικές της αποφάσεις.

Επιπλέον, συζητήθηκαν και τα όσα συνέβησαν-αποφασίστηκαν στην Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αλλά και οι αποφάσεις που λήφθηκαν για τη Γ Εθνική της νέας περιόδου με την διατήρηση του Κρητικού ομίλου.

Αναμένονται πλέον και οι επίσημες ανακοινώσεις από τη μεριά της Ένωσης…