Συριγωνάκης για Καλέμπουμπα: «Ξεχωρίζει για το ήθος, τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια»

Δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ παραχώρησε αμέσως μετά την βράβευση του από τον ΠΟΑ ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, όπου στάθηκε ιδιαίτερα στον Γιάννη Καλέμπουμπα, του οποίου το όνομα φέρει το 1ο τουρνουά ακαδημιών που διοργάνωσαν οι Ατσαλενιώτες, λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι ξεχώριζε και ξεχωρίζει για το ήθος, τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια.

Στη δήλωση του ο Νίκος Συριγωνάκης, ανέφερε: «θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΟΑ για την τιμή που μας έκαναν σήμερα εδώ, να μας απονείμουν τιμητική πλακέτα στην Περιφέρεια Κρήτης.

Το τουρνουά αυτό, που γίνεται σήμερα εδώ, πέρα από το γεγονός ότι δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά από διάφορες ακαδημίες να απολαύσουν τη χαρά και τη μαγεία που προσφέρει το ποδόσφαιρο και μέσα από τους μεταξύ τους αγώνες να ανταλλάξουν γνώσεις, εμπειρίες και πρακτικές ενώ αναδεικνύεται και αποδεικνύεται ο κοινωνικός χαρακτήρας του ποδοσφαίρου, του αθλητισμού, αφού είναι αφιερωμένο στον Γιάννη Καλέμπουμπα.

Έναν άνθρωπο, έναν παράγοντα, που έχει ταυτιστεί με την ανιδιοτέλεια, με τον αθλητισμό, με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, εραστής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ξεχώριζε και ξεχωρίζει για το ήθος, τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια του.

Έχω πει πολλές φορές, όταν δεν υπάρχουν τέτοιοι παράγοντες όπως ο Γιάννης Καλέμπουμπας, πρέπει με οποιονδήποτε τρόπο να βρούμε και να φτιάξουμε τέτοιους παράγοντες γιατί συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη και ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.