Λάβρος κατά του Τζώρτζογλου ο Ασσαριωτάκης!

Την πρόθεσή του να μην κατέβει ο Πόρος σε πρωτάθλημα Κρητικού ομίλου Γ Εθνικής με εννέα ή δέκα ομάδες, δηλώνει ο Γιάννης Ασσαριωτάκης, που με δήλωσή του στο Grandsport.gr, κατηγορεί το Νίκο Τζώρτζογλου πως πηγαίνει το Κρητικό ποδόσφαιρο, χρόνια πίσω. 

Ο πρόεδρος του Πόρου, εναντιώθηκε στην απόφαση της ΕΠΟ να διατηρήσει για ακόμα ένα χρόνο τον Κρητικό όμιλο, ενώ ασκεί κριτική στον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου, καθώς εκείνος ήταν από τους υποστηρικτές της διατήρησης του Κρητικού ομίλου.

Στη δήλωσή του ο Γιάννης Ασσαριωτάκης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν κατεβαίνει η ομάδα, αν ισχύσει η διατήρηση του Κρητικού ομίλου με 9 ομάδες.

ADVERTISING

Ο Τζώρτζογλου αναιρεί όλη την δουλειά που έχει κάνει αυτά τα χρόνια, πάει το Κρητικό ποδόσφαιρο πίσω, εμείς βάζουμε τα χρήματα στις ομάδες και δεν μας ρώτησε για το τι θέλουμε, πάει και ζητάει διατήρηση Κρητικού ομίλου, χωρίς να έχει επικοινωνήσει πρώτα με τους προέδρους των ομάδων.

Ο Τζώρτζογλου πληρώνει για να παίζουν οι ομάδες ή εμείς; Να ξέρουμε ποιος χρηματοδοτεί τελικά τις ομάδες».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content