«Δεν θέλουμε λόγια και υποσχέσεις… Πράξεις και λύσεις σοβαρές και μόνιμες»

Με δήλωσή του το μέλος της διοίκησης της Μινωικής Αντώνης Διλβόης, αναφέρθηκε στην «εξέλιξη» του ιστορικού γηπέδου-έδρα της ομάδας και το πως από από ένα χωράφι έφτασε στο σημείο να είναι ένα πλήρως λειτουργικό γήπεδο, ενώ κάλεσε τους τοπικούς φορείς να δώσουν λύσεις σοβαρές και μόνιμες.

Αρχικά, για την «εξέλιξη» του γηπέδου από ένα απλό χωράφι σε γήπεδο ποδοσφαίρου, ο Αντώνης Διλβόης ανέφερε: «Πολύ κόπο πολύ εθελοντική δουλειά πολλές αγωνίες αλλά με μεράκι και αγάπη για την Μινωική μας όλες οι διοικήσεις αλλά και πολλοί απλοί άνθρωποι εδώ και 40 χρόνια έφεραν αυτό το αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο γεγονός πως πέντε μεγάλα προάστια της πόλης, έχουν έναν και μόνο χώρο άθλησης, αυτό το γήπεδο, λέγοντας: «πέντε μεγάλα προάστια τής πόλης μας έχουν μοναδικό χώρο άθλησης αυτό το γήπεδο. Κάθε μέρα έως αργά είναι γεμάτο παιδιά και εφήβους να μαθαίνουν και να παίζουν το αγαπημένο τούς άθλημα (ποδόσφαιρο)».

ADVERTISING

Κλείνοντας, «κάλεσε» τους φορείς να βοηθήσουν, με πράξεις και λύσεις σοβαρές και μόνιμες, τονίζοντας: «Καλό θα είναι έστω και μία φορά οι φορείς της πόλης μας να δουν σοβαρά αυτό το γήπεδο και τούς 50.000 κατοίκους τής περιοχής μας. Να βοηθήσουν όλοι να γίνει ακόμα πιο όμορφο και λειτουργικό. Δεν θέλουμε λόγια και υποσχέσεις… Πράξεις και λύσεις σοβαρές και μόνιμες».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content