Νέα συνεργασία για «Sport Point» με Σκακιστικό Όμιλο Ηρακλείου!

Μία ακόμα συνεργασία, ανακοίνωσαν οι άνθρωποι του «Sport Point», αυτή τη φορά με τον Σκακιστικό Όμιλο Ηρακλείου, δίνοντάς τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες του Summer Camp, να μάθουν και να γνωρίσουν παράλληλα το Σκάκι!

Το Σκάκι, ως γνωστόν, προωθεί την καλλιέργεια ηθικών αξιών, όπως αποφασιστικότητα, επιμέλεια, αυτοκριτική και προωθεί την κοινωνική ένταξη, μέσω της ομαδικότητας, της ανάληψης ευθυνών αλλά και την ενίσχυση του αυτοελέγχου με αποτέλεσμα, τον έλεγχο της επιθετικότητας και της διάσπασης προσοχής.

Επιπλέον, αναπτύσσει έναν ορθολογικό τρόπο σκέψης, ακονίζοντας το μυαλό, δημιουργώντας ιδέες και βελτιώνοντας τις μνημονικές ικανότητες ενώ αναπτύσσει και τη δημιουργική του φαντασία και μαθαίνει να προετοιμάζεται μεθοδικά και να στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις.

Όπως έγινε πάντως γνωστό, οι συμμετέχοντες στο καλοκαιρινό Camp του «Sport Point», θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να παίξουν Σκάκι, ενώ πέραν αυτού, στο φετινό Summer Camp του «Sport Point», θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν Τένις, Ποδόσφαιρο, Πάντελ, Πινγκ Πόνγκ, Βόλει, Ξιφασκία, Μπάσκετ, Χάντμπολ, Ενόργανη, Μπάντμιντον αλλά και Καράτε.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή καθημερινά στο τηλέφωνο 2810322244 απο τις 10:00 έως και τις 23:00.