Η… συμμετοχή στην Γ.Σ. θα κρίνει την επόμενη μέρα

Κλειστά χαρτιά κρατούν οι άνθρωποι της Δαμάστας, αναφορικά με το μέλλον της ομάδας και κυρίως για το πως θα πορευτεί το σωματείο μετά και τον υποβιβασμό του στις τοπικές κατηγορίες, έπειτα από έναν χρόνο παρουσίας στη Γ Εθνική.

Οι άνθρωποι της Δαμάστας, έχουν συγκαλέσει γενική συνέλευση για την Κυριακή 27 Ιουνίου, στις 11:00 το πρωί, προκειμένου να πραγματοποιηθούν βάσει καταστατικού, ο απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης, ενώ έχουν οριστεί και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Επιπλέον, ως θέμα, έχει μπει και η συζήτηση προτάσεων σχετικά με την οργάνωση και λειτουργία του σωματείου, καθώς άπαντες στη Δαμάστα, επιθυμούν να φέρουν περισσότερους ανθρώπους κοντά στην ομάδα και στο πλαίσιο αυτό θα κινηθούν.

Επί της ουσίας, κανένας δεν γνωρίζει για το τι μέλλει γενέσθαι, με τον Γιώργο Πολυχρονάκη που προεδρεύει αυτή τη στιγμή του διοικητικού συμβουλίου, να μην έχει ανοίξει τα χαρτιά του, καθώς το μόνο που έχει γίνει γνωστό, είναι πως ο ίδιος, έχει εκμυστηρευτεί σε συνεργάτες του, ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα επιθυμούσε να παραμείνει στο Δ.Σ. αλλά όχι από τη θέση του προέδρου.

Πάντως, οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στο σωματείο, αναμένουν μία γενική συνέλευση με αρκετό κόσμο και κυρίως, ανθρώπους που δείχνουν τη πρόθεση να βρεθούν πιο κοντά στην ομάδα…

Οι διαβουλεύσεις πάντως στη Δαμάστα, συνεχίζονται σχεδόν καθημερινά και οι εξελίξεις αναμένονται στη Γενική Συνέλευση σε μία περίπου εβδομάδα…