Συνεχίζουν μαζί Α. Σκέντζος και Πόρος!

Την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Ανδρέα Σκέντζο για έναν ακόμα χρόνο ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης ο Πόρος.

Ο έμπειρος τεχνικός κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής παίζοντας παράλληλα και ωραίο ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες της ομάδας να επιθυμούσαν την παραμονή του στο σωματείο.

Έτσι μετά από συνάντηση των δύο πλευρών, ο έμπειρος τεχνικός έδωσε τα χέρια με τον Γιάννη Ασσαριωτάκη προκειμένου να πορευτούν μαζί και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

ADVERTISING

Υπενθυμίζουμε ο Ανδρέας Σκέντζος αντικατέστησε τον Βασίλη Κρασανάκη στα μισά του πρωταθλήματος και με σκληρή δουλειά από όλους κατάφερε να κρατήσει τον Πόρο στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Ο Α.Ο. Πόρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν' ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του και τη νέα περίοδο με τον Ανδρέα Σκέντζο. Ο 48χρονος προπονητής ήρθε σε συμφωνία με τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Ασσαργιωτάκη με τον οποίο υπήρξε ταύτιση απόψεων και θα κοουτσάρει τους "μπλε" και την καινούργια σεζόν στη Γ' Εθνική. Το έργο του έμπειρου τεχνικού κρίνεται επιτυχημένο καθώς ανέλαβε τον Πόρο σε μία δύσκολη περίοδο, σε μία περίοδο όπου είχε στραβώσει η κατάσταση μετά τα όνειρα και τις φιλοδοξίες που υπήρξαν στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και με πολύ δουλειά η ομάδα άρχισε σιγά - σιγά να βρίσκει τα πατήματά της, να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και στο τέλος να παραμένει πανάξια στην κατηγορία.
Ανδρέα με τη δική σου καθοδήγηση και με τη συγκρότηση του έμψυχου δυναμικού βάσει των εισηγήσεών σου είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα μας θα είναι αρκετά ανταγωνιστική και θα πραγματοποιήσει μία πολύ καλή πορεία βγαίνοντας πλέον τη νέα περίοδο και έξω από τα όρια της Κρήτης. Καλή δύναμη στο έργο σου".