Στην έδρα του Μαραθώνα στα Καλέσσα δοκιμάζεται ο ΟΦΑ για την 9η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ, με την ομάδα του Αρκαλοχωρίου να προέρχεται από συνεχόμενες νίκες και με ανεβασμένο μομέντουμ να επιδιώκει ένα ακόμη «τρίποντο».
Τα νέα είναι ευχάριστα για τον Λευτέρη Ρουσσάκη, καθώς επιστρέφουν οι Κοζυράκης και Μάριος Ντάγια, που είχαν απουσιάσει, ενώ πλέον στο 100% βρίσκονται και οι Βατσινάς και Καουκακης. Οι επιστροφές αυτές δίνουν επιπλέον λύσεις ενόψει ενός απαιτητικού παιχνιδιού.
Στον ΟΦΑ η ψυχολογία είναι σε πολύ καλό επίπεδο και ο στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη. Ωστόσο στο τεχνικό επιτελείο τονίζουν πως δεν υπάρχει περιθώριο υποτίμησης, καθώς ο Μαραθώνας αποτελεί έναν δυνατό αντίπαλο και η έδρα των Καλεσσών είναι πάντοτε ιδιαίτερη και απαιτητική.
Η σημερινή τελευταία προπόνηση θα είναι αφιερωμένη κυρίως στο τακτικό κομμάτι, με την ομάδα να δουλεύει τις λεπτομέρειες ενόψει της αναμέτρησης. Στον ΟΦΑ υπάρχει πίστη για ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα, πάντα με σοβαρότητα και συγκέντρωση.
