Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος

Σε ρυθμούς προκριματικών του Μουντιάλ κινείται η Εθνική ομάδα, η οποία συνεχίζει την προετοιμασία της για τις δύο επερχόμενες αναμετρήσεις απέναντι στη Σκωτία και τη Λευκορωσία.

Οι διεθνείς προπονούνται καθημερινά στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, με το βλέμμα στραμμένο αρχικά στο παιχνίδι με τη Σκωτία (15/11, 21:45) στο “σπίτι” της Εθνικής, και έπειτα σε εκείνο με τη Λευκορωσία (18/11, 21:45) εκτός έδρας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε για ακόμη μία ημέρα όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με την προπόνηση να περιλαμβάνει προθέρμανση, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα σε υψηλό ρυθμό. Ο 63χρονος ομοσπονδιακός τεχνικός έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις στημένες φάσεις, θέλοντας να δει τους παίκτες του συγκεντρωμένους και έτοιμους να αξιοποιήσουν κάθε ευκαιρία στα κρίσιμα ματς που ακολουθούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ