Η αντίδραση του ΟΦΑΜ προς την Εθνική ομάδα της Βόρειας Μακεδονίας

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την αγανάκτηση της από τις προκλήσεις της Βόρειας Μακεδονίας στο Euro 2020 εξέδωσαν οι ιθύνοντες του ΟΦΑΜ.

Οι άνθρωποι των “ερυθρόλευκων” ως ένδειξη διαμαρτυρίας τονίζουν πως η φωτογραφία θα παραμείνει αναρτημένη στην επίσημη σελίδα της ομάδα όσο διαρκέσει η παρουσία της Εθνικής ομάδας της Βόρειας Μακεδονίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Από σήμερα και για όσο διαρκέσει η παρουσία της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της #ΒόρειαΜακεδονία στο τουρνουά του Euro 2020, η συγκεκριμένη φωτογραφία θα παραμείνει αναρτημένη στην επίσημη σελίδα της ομάδας μας.

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, ως ένδειξη διαμαρτυρίας απέναντι στις προκλήσεις της γείτονος χώρας, η οποία στο έμβλημα της ομοσπονδίας της αναφέρεται ως FFM (Football Federation of Macedonia) κ όχι ως FFNM (Football Federation of North Macedonia), εκμεταλλεύοντας έτσι τα κενά που υπάρχουν στη συμφωνία των Πρεσπών.

Προκλήσεις σαν και αυτές δεν γίνεται να περνούν απαρατήρητες και να απαντώνται με τον οποιαδήποτε τρόπο, γιατί η σιωπή είναι συνενοχή.
#ΟΦΑΜ #ofamfamily #greece #macedonia #euro2020 #ant1tv”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.