Ο ΠΑΟΚ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, μπόρεσε να γυρίσει το παιχνίδι με τα Δειλινά, παίρνοντας με άνεση τη νίκη με 7-1 – Σόου Κουράκη με έξι γκολ.
Τα Δειλινά, παρά τις απουσίες τους, μπήκαν καλά στο ματς και αιφνιδίασαν τον ΠΑΟΚ, παίρνοντας προβάδισμα με κεφαλιά του Μαθιουλάκη που έκανε το 0-1 στο 20′.
Ωστόσο γρήγορα τα δεδομένα άλλαξαν, αφού λίγα λεπτά μετά, ο Δημήτρης Κεφαλούκος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας με παίκτη λιγότερο τα Δειλινά.
Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό μειονέκτημα και μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Άκη Κουράκη.
Ο ικανός φορ δεν σταμάτησε εκεί και με δύο ακόμη γκολ πριν το τέλος του ημιχρόνου, συμπλήρωσε το χατ τρικ, ανεβάζοντας το σκορ στο 3-1.
Στην επανάληψη, με το παιχνίδι να έχει ουσιαστικά κριθεί ο ΠΑΟΚ, πέτυχε ακόμα δύο τέρματα, πρώτα με τον Πηρουνάκη στο 50′.
Στα τελευταία λεπτά ο Άκης Κουράκης δεν σταμάτησε να πυροβολάει και με ακόμα τρία γκολ ανέβασε το σκορ στο 7-1, σημειώνοντας συνολικά έξι τέρματα!
