Ο ΠΟΑ συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στο ξεκίνημα της φετινής Γ’ Εθνικής, καθώς επικράτησε με 2-0 του Αίαντα Σαλαμίνας για την 7η αγωνιστική, πετυχαίνοντας μια ακόμη σημαντική νίκη που τον ανέβασε στη 2η θέση της βαθμολογίας, πίσω μόνο από τη Μύκονο.
Η ομάδα του Ανέστη Αναστασιάδη αξιοποίησε για ακόμη μια φορά τη δύναμη της έδρας της, έδειξε συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα, και παρότι απειλήθηκε σε ορισμένες στιγμές, κατάφερε να φτάσει δίκαια στο τρίποντο.
Ο ΠΟΑ άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό, όταν ο Μπουρσέλης εκτέλεσε φάουλ και ο Άλμπι Άλλα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, βάζοντας από νωρίς μπροστά την ομάδα του.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «πράσινοι» συνέχισαν να πιέζουν και στο 63’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να «κλειδώσουν» το ματς, με τους αμυντικούς του Αίαντα να διώχνουν πάνω στη γραμμή την προσπάθεια του Ροβίθη.
Τελικά, το γκολ που «σφράγισε» τη νίκη ήρθε στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Μπουτσάκης έβγαλε σέντρα και ο Τσελεγγίδης με κεφαλιά έκανε το 2-0, πανηγυρίζοντας μαζί με τους συμπαίκτες του ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, που σε συνδυασμό με την ήττα του Σαρωνικού Αναβύσσου έχει φέρει τους ατσαλενιώτες στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα σε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα.
