Στοίχημα: «Κλειστά» στην πρεμιέρα Ουαλία και Ελβετία, με το «δεξί» οι Δανοί!

Η μεγάλη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος έκανε χθες την μεγάλη της πρεμιέρα με τους Ιταλούς να παίρνουν τη νίκη στο «σπίτι» τους κόντρα στους Τούρκους, ενώ σήμερα ακολουθεί πλήρες πρόγραμμα, με τρεις αναμετρήσεις. Ο Βασίλης Μπαγκέρης, γράφει στο Grandsport.gr τις προτάσεις του από το σημερινό κουπόνι.

«Κλειστό» παιχνίδι ανάμεσα σε Ουαλία και Ελβετία!

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας από την αναμέτρηση της Ουαλίας με την Ελβετία. Σε ένα δύσκολο όμιλο όπου το απόλυτο φαβορί είναι οι Ιταλοί, οι υπόλοιποι 3 θα παλέψουν για την 2η θέση αλλά και για την 3η που ίσως δώσει πρόκριση μέσω της κατάταξης των ομάδων που πήραν την Τρίτη θέση.

ADVERTISING

Μετά την μεγάλη νίκη της Ιταλίας κόντρα στους Τούρκους, Ουαλία και Ελβετία προβλέπεται να ξεκινήσουν ακόμα πιο «κλειστά» το παιχνίδι, καθώς με ήττα από την αρχή θα μπουν δύσκολα όσο αναφορά την πρόκριση.

Η Ελβετία έχει καλύτερη ομάδα και από την αρχή φάνταζε ως το φαβορί να ακολουθήσει τους Ιταλούς, ωστόσο οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν κινδύνους. Θεωρώ πως το παιχνίδι δεν αναμένεται να «ξεφύγει» ωστόσο οι δύο ομάδες διαθέτουν καλές επιθετικές μονάδες και μπορούν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, ωστόσο λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, δεν θεωρώ πως το σκορ θα ξεφύγει. Επιλογή μου το 2-3 γκολ το οποίο περιλαμβάνει αρκετά πιθανά σκορ, σε απόδοση 2.00 στην Bet 365.

Φαβορί για τη νίκη οι Δανοί!

ADVERTISING

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Δανίας κόντρα στη «σταχτοπούτα» Φινλανδία. Οι Δανοί είναι το φαβορί για τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ φαίνεται πως θα παλέψει με τη Ρωσία για τη 2η θέση.

Οι Φινλανδοί από την άλλη πλευρά είναι σκληρή ομάδα και το έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανένα, ωστόσο δίνουμε ένα πλεονέκτημα νίκης στους Δανούς. Επιλογή ο 1ος σε απόδοση 1.50 στην ΒΕΤ 365.