Στο «τιμόνι» του Γιούχτα θα συνεχίσει ο Κασσωτάκης

Με τον Άγγελο Κασσωτάκη στη τεχνική του ηγεσία θα πορευτεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Γιούχτας καθώς οι δύο πλευρές έχουν κάνει ήδη τη πρώτη συζήτηση για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο και οριστικές εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, Γιούχτας και Κασσωτάκης, πραγματοποίησαν την πρώτη τους επαφή, συζητώντας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, με τους διοικούντες να επιθυμούν τη παραμονή του στη τεχνική ηγεσία και τη νέα χρονιά.

Ο Άγγελος Κασσωτάκης, επιθυμεί και ο ίδιος να παραμείνει στη τεχνική ηγεσία της ομάδας των Αρχανών ενώ επιθυμεί να διατηρήσει στο τεχνικό επιτελείο και τους Κώστα Σπυριδάκη-Πέτρο Κυριακάκη.

Ο Κώστας Σπυριδάκης, ως γυμναστής έχει αφήσει ικανοποιημένους τους ανθρώπους του Γιούχτα, ενώ και ο Πέτρος Κυριακάκης, εκτός απροόπτου θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων για ακόμα ένα χρόνο, έχοντας και αυτός ικανοποιήσει τους διοικούντες.

Στον Γιούχτα, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις και άμεσα να ξεκινήσουν σχεδιασμό για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.