Μ. Γεωργιάδης: «Μεγάλη χαρά να υποδεχτούμε μία ιστορική ομάδα όπως ο Πανιώνιος»

Για την κλήρωση των μπαράζ ανόδου, το πρώτο παιχνίδι με τον Πανιώνιο αλλά και για το αν θεωρεί ευνοϊκή την κλήρωση, μίλησε στο Grandsport.gr ο πρόεδρος του Ηροδότου Μιχάλης Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την πεποίθηση του πως η ομάδα θα είναι έτοιμη με την έναρξη των μπαράζ, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως ο Ηρόδοτος θα υποδεχτεί μία ιστορική ομάδα όπως ο Πανιώνιος στην πρεμιέρα.

Υπενθυμίζουμε πως σήμερα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των αγώνων μπαράζ, όπου ο Ηρόδοτος θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα των αγώνων ανόδου.

ADVERTISING

Αρχικά σε ερώτηση για το αν υπήρξαν αντιδράσεις στην ομάδα για την κλήρωση ανέφερε: «Εντάξει δεν υπήρξαν ιδιαίτερες αντιδράσεις, ξέρουμε ότι θα παίξουμε με όλες τις ομάδες, προετοιμάζονται τα παιδιά, έχουν ξεκινήσει μετά το διήμερο ρεπό προετοιμασία και όλα θα πάνε καλά πιστεύω, θα είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το μίνι πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια για το γεγονός πως ο Ηρόδοτος θα υποδεχτεί στη Νέα Αλικαρνασσό μία ιστορική ομάδα όπως ο Πανιώνιος ο πρόεδρος των «κυανόλευκων» δήλωσε: «Πραγματικά είναι μεγάλη χαρά, θα υποδεχτούμε μία ιστορική ομάδα που έχει τίτλους με χρόνια συμμετοχή στις εθνικές κατηγορίες, έχει στείλει τόσους παίκτες στην εθνική ομάδα, έχει προσφυγικά στοιχεία, χαιρόμαστε πολύ που θα φιλοξενήσουμε την ομάδα του Πανιωνίου.

Πιστεύω ότι σε αυτά τα ειδικά-μίνι πρωταθλήματα, θεωρώ πως το πρώτο ματς είναι το πιο κομβικό. Όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα αλλά πιστεύω πως το πρώτο είναι το πιο κομβικό διότι στις περισσότερες περιπτώσεις, όποιος πάρει τη νίκη, γίνεται και το φαβορί του ομίλου».

ADVERTISING

Τέλος, για το αν θεωρεί ευνοϊκή την κλήρωση των μπαράζ ο Μιχάλης Γεωργιάδης ανέφερε: «Δε νομίζω ότι είναι ευνοϊκή, ίσως να είναι όταν θα αντιμετωπίσουμε τον πρωταθλητή του 9ου ομίλου, όπου θα γλιτώσουμε τη μετακίνηση, καθώς είναι ταλαιπωρία όλο αυτό το κομμάτι, το ταξίδι δηλαδή και αυτό περισσότερο γιατί τα παιχνίδια θα γίνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα, Κυριακή-Τετάρτη.

Οπότε πιστεύω πως ίσως να είναι ευνοϊκό μόνο αυτό, γιατί γλιτώνουμε χρόνο και ξεκούραση. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες ομάδες είναι στην περιοχή της Αθήνας, είτε παίξουμε εδώ είτε στην Αθήνα, ξέρουμε ότι έχουμε δύο παιχνίδια εντός και δύο εκτός και με αυτό το σκεπτικό, προχωράει η προετοιμασία της ομάδας και θα είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει σε περίπου 20 ημέρες».