Αετός Ανωγείων: Νέος τεχνικός ο Χ. Καλομοίρης – Τεχνικός διευθυντής ο Ν. Μανιώρος

Την προπονητική του καριέρα από την ομάδα της περιοχής του ξεκινάει ο Χρήστος Καλομοίρης με την ομάδα του Αετού Ανωγείων να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας.

Ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της ομάδας αναμένεται να ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα από τον πάγκο του Αετού με τους ιθύνοντες της ομάδας να δείχνουν για μια ακόμα φορά την πίστη τους σε παιδιά της περιοχής.

Παράλληλα στον Αετό Ανωγείων θα βρίσκεται τη νέα χρονιά και ο Νίκος Μανιώρος, ο οποίος θα αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή.

Η ανακοίνωση αναφέρει:  Ο Αετός Ανωγείων ανακοινώνει την πρόσληψη του πρώην πλέον παίκτη μας Χρήστο Καλμοίρη στην θέση του προπονητή της ομάδας μας. Ένα δικό μας παιδί με πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα σε τοπικό και εθνικό επίπεδο κάνει το ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας από την ομάδα της καρδιάς του. Ευχόμαστε στον καινούριο προπονητή μας κάθε επιτυχία στο καινούριο του ξεκίνημα το οποίο ελπίζουμε να συνδυαστεί με υψηλές πτήσεις για τον Αετό όλων μας. Κινούμενοι προς αυτή την κατεύθυνση ανακοινώνουμε και την πρόσληψη στην θέση του τεχνικού διευθυντή του Νίκου Μανιώρου, ο οποίος με την πλούσια καριέρα του στα γήπεδα του τοπικού θα βοηθήσει την ομάδα μας να λειτουργήσει σε στέρεες βάσεις και προς την σωστή κατεύθυνση. Χρήστο και Νίκο καλώς ήρθατε.  ΥΓ. Διαχρονικά ο Αετός Ανωγείων στήριζε και στηριζόταν στα παιδιά του το ίδιο πράττει και τώρα. ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.