Σκληρή ανακοίνωση των Alternatives για την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών!

Με σκληρή ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι φίλοι του Εργοτέλη Alternatives σχολίασαν την επικείμενη αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Τις τελευταίες μέρες γίνονται γοργά βήματα προς τη διάλυση του ποδοσφαίρου. Ενορχηστρωτής της προσπάθειας, ο “δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα” (για τα γεγονότα της Νίκαιας) Αυγενάκης και η κυβέρνηση, που χορεύουν στους ρυθμούς των αγάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, έχουμε τα εξής:

  1. Ομάδες Β των “αγάδων” του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα συμμετέχουν, θα αλλοιώνουν, θα εμπλέκονται άμεσα και θα ορίζουν την δεύτερη κατηγορία.

Όχι πως δεν γίνεται τώρα, με τους γνωστούς μεσάζοντες και νταλαβεριτζήδες, αλλά πλέον και με τη βούλα οι “άριστοι” θα “κοσμούν” και τις παρακάτω κατηγορίες.

  1. Αγωνιστικά, με την είσοδο των ομάδων Β στη κατηγορία, αφαιρούν το δικαίωμα από μια υγιή ομάδα να αναπτύξει το άθλημα με μικρούς ηλικιακά ποδοσφαιριστές, τους οποίους θα τσιμπάνε εγκαίρως οι ομάδες Β.
  2. Αναγκαστική “αναβάθμιση” της Super League 2, με 36 ομάδες με την ψαλίδα ανάμεσα σε “μικρούς” και “μεγάλους” να μςγαλώνει.
  3. Οικονομική εξαθλίωση των “μικρών” που θα επενδύουν σε ένα πλάνο, αλλά θα είναι καταδικασμένοι να βλέπουν με κυάλια την ανέλιξη τους στην παραπάνω κατηγορία, εφόσον θα προβιβάζετε 1 ή 2 ομαδές στο κλειστό κλάμπ για λίγους της SL1.
  4. Στο όνομα της αναβάθμισης (sic), θυσιάζεται η πεμπτουσία και η ομορφιά του ποδοσφαιρου, η έκπληξη, η αγωνία. Ακόμα και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τα οποία προσπαθείτε να αντιγράψετε, ούτε ομάδες Β έχουν στη δεύτερη κατηγορία, ούτε μια ομάδα ανεβάζουν και κατεβάζουν κάθε χρόνο, ούτε ξεκινάνε το πρωτάθλημα χωρίς να ξέρουν πόσοι πέφτουν και πόσοι ανεβαίνουν και προπαντός δεν ανακοινώνουν αναδιάρθρωση όταν είναι σε εξέλιξη τα πρωταθλήματα (χορεύουν πεντοζάλι οι αποδόσεις στα εναπομείναντα ματς των κατηγοριών).

Μέσα σε όλο αυτό το τερατούργημα που ετοιμάζεται,  ο Λεουτσακος και οι ΠΑΕ σφυρίζουν αδιάφορα.

Αυτό το ποδόσφαιρο δεν το γουστάρουμε όλοι εμείς που έχουμε επιλέξει, κόντρα στο ρεύμα, να στηρίζουμε τις ομάδες του τόπου μας! Το ποδόσφαιρο των λίγων αρίστων, των μπράβων, των λαμογιων, του στοιχήματος.

Καλούμε όλους τους οπαδούς, όλων των όμαδων, να σταθούν απέναντι σε αυτό το βούρκο και να παραμείνουμε θεματοφύλακες των ιδεών των ομάδων μας.

Οι οπαδοί δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μεταξύ μας. Αντίθετα, μας χωρίζει άβυσσος από τους καταστροφείς του ποδοσφαίρου μας, από κάθε υπηρέτη αυτού του διεφθαρμένου συστήματος.

Δεν θα ξεμπερδεψετε εύκολα από εμάς! Εκεί, στις κερκίδες μας, με τα κασκόλ μας και τη φωνή μας, θα φωνάζουμε για τις ιδέες μας και τα όνειρά μας.

Venceremos».