Κοντά στην προσπάθεια του Β. Παπαγγελή ο Γιάννης Στρατάκης!

Σε μία ιδιαίτερα σημαντική αλλά και σπουδαία προσωπική πρωτοβουλία, προχωράει όπως έχει γίνει γνωστό, το μέλος της διοίκησης της ΕΠΣ Ηρακλείου Βαγγέλης Παπαγγελής, που «στοχεύει» στην δημιουργία «σπιτιού» για τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, προκειμένου όλοι όσοι αντιμετωπίζουν «προβλήματα», να μπορέσουν να βοηθηθούν και να διευκολυνθούν μέσα από αυτό, ενώ ένας από τους πρώτους αθλητικογράφους του Ηρακλείου ο Γιάννης Στρατάκης ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν δίπλα στον έμπειρο παράγοντα της Ένωσης.

Ο Βαγγέλης Παπαγγελής, «στοχεύει» στην δημιουργία μίας Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης, με έδρα το Ηράκλειο, όπου θα μπορούν όλοι οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, να βρίσκουν συμπαράσταση στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους και στη… ζωή τους και ήδη βρίσκει «συμπαραστάτες» στο έργο του, με τον πρώην αθλητικογράφο Γιάννη Στρατάκη να είναι από τους πρώτους που στηρίζουν την προσπάθειά του.

Μάλιστα ο ίδιος κάλεσε τον Β. Παπαγγελή με τους δύο άνδρες να συναντιούνται και τον κ. Στρατάκη να δίνει στον παράγοντα της Ένωσης έγγραφα και καταστατικά που ενδεχομένως να τον βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια που κάνει και είναι από τους πρώτους που βρέθηκαν κοντά του.

Στην παραπάνω φωτογραφία βρίσκονται οι δύο άνδρες με τον κ. Στρατάκη να παραχωρεί παλιά καταστατικά και να εκφράζει τη στήριξή του στον Βαγγέλη Παπαγγελή.