«Κλείνει» το θέμα του προπονητή στον ΑΟΤ

Την ερχόμενη εβδομάδα, αναμένεται να οριστικοποιηθεί το θέμα του προπονητή στον ΑΟ Τυμπακίου, με τη διοίκηση του σωματείου να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να προχωρήσει αυτό το ζήτημα και παράλληλα να στελεχώσει ένα ικανό τεχνικό επιτελείο για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αυτή τη στιγμή, οι «ιδανικοί», είναι παραπάνω από ένας, κάτι που δεν επιτρέπει να γίνουν… προβλέψεις, ενώ παρ’ ότι τ’ όνομα του Μιχάλη Κουτεντάκη, είναι αυτό που κατά πολλούς φαντάζει ως τον επικρατέστερο, κάτι τέτοιο, δεν το επιβεβαιώνουν επίσημα οι διοικούντες.

Ουσιαστικά, στον ΑΟ Τυμπακίου, αναζητούν τον «εκλεκτό» που θα καθίσει στο πάγκο της ομάδας τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, έχουν μιλήσει με περισσότερους από έναν, ενώ πριν από λίγες ημέρες, ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Λαμπράκης, είχε και επαφές στο Ηράκλειο για να οριστικοποιηθεί το θέμα του προπονητή.

Από «επίσημα χείλη» διαψεύδουν κατηγορηματικά οποιοδήποτε όνομα, καθώς δεν επιθυμούν να μπουν σε διαδικασία ονοματολογίας, κινούνται μεθοδικά και επιβεβαιώνουν πως εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα «κλείσει» το θέμα του προπονητή.

Όσο αναφορά τον Μιχάλη Κουτεντάκη, δεν διαψεύδονται οι επαφές των δύο πλευρών, αλλά δεν είναι και ο μοναδικός «υποψήφιος».

Στον ΑΟΤ, τηρούν σιγή ιχθύος, δεν επιθυμούν να εξωτερικεύσουν τις «σκέψεις» και τις «επαφές» τους, κρατώντας τα ονόματα των υποψηφίων ως «επτασφράγιστα» μυστικά, αυτό όμως που επιβεβαιώνουν είναι ότι είναι θέμα ημερών, η ανακοίνωση του νέου προπονητή.