Μ. Στεφανουδάκης: «Αισθάνομαι πανευτυχής αφού κατάφερα να σπάσω το φράγμα των 30 μέτρων»

To φράγμα των 30 μέτρων στον ακοντισμό F54, «έσπασε» ο Μανώλης Στεφανουδάκης κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, το οποίο είχε πλησιάσει συνολικά τέσσερις φορές στο παρελθόν και με ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, έστειλε το δικό του μήνυμα, μετά το σπουδαίο επίτευγμα.

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης εξέφρασε τη χαρά του για το μεγάλο επίτευγμα όπου σημείωσε, ενώ ανέφερε πως επόμενος στόχος του, είναι να κάνει μία αξιόλογη εμφάνιση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, το προσεχές καλοκάιρι.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μανώλη Στεφανουδάκη: «Αισθάνομαι πανευτυχής αφού κατάφερα να σπάσω το φράγμα των 30 μέτρων, και να αυξήσω το ατομικό μου ρεκόρ κατά 1 μέτρο, αγωνιζόμενος ανάμεσα σε κορυφαίους αθλητές της Ευρώπης. Ήταν ο στόχος μας και πραγματοποιήθηκε. Επόμενος στόχος μια αξιόλογη εμφάνιση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο με μια ακόμη καλύτερη εμφάνιση.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους των εταιριών που βρίσκονται στο πλάι μου, που παρά τις οικονομικές δυσκολίες που έχει επιφέρει η πανδημία, στηρίζουν την προσπάθεια μου, δίνοντας μου την δυνατότητα να κάνω προετοιμασία, να συμμετέχω σε αξιόλογες διοργανώσεις και να πετυχαίνω τους στόχους μου. Ευχαριστώ τους προπονητές μου, Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο, που είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση και με στηρίζουν με κάθε τρόπο με επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα.

Ευχαριστώ επίσης τα μέλη της Εοαμ ΑμεΑ, που φρόντισε όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή του σε αυτή τη διοργάνωση».