Ο ΠΟΑ τιμά τον Γ. Καλέμπουμπα με το τουρνουά για τα «70 χρόνια»!

Το όνομα του Γιάννη Καλέμπουμπα, του μακροβιότερου προέδρου και οραματιστή-δημιουργού της ακαδημίας του, θα φέρει το τουρνουά για τα «70 χρόνια ΠΟΑ» που θα διεξαχθεί από 25 έως και 27 Ιουνίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, η διοίκηση του ΠΟΑ, αποφάσισε το τουρνουά να ονομαστεί ως Τουρνουά Ακαδημιών «Γιάννης Καλέμπουμπας» και με αυτόν τον τρόπο, θα γίνει ο εορτασμός των 70 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας και παράλληλα θα τιμηθεί ο επί χρόνια παράγοντας και πρόεδρος του σωματείου.

Υπενθυμίζουμε, στο τουρνουά έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι ΠΑΕ ΟΦΗ, Εργοτέλη, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, με τις τρεις πρώτες ΠΑΕ να έχουν ήδη απαντήσει θετικά, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να το πράξουν τις επόμενες ημέρες. Πέραν των προαναφερθέντων ΠΑΕ, θα συμμετάσχουν ομάδες από το Ηράκλειο αλλά και την Κρήτη.

Στην «πρόσκλησή» του ο ΠΟΑ προς τα σωματεία αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο Π.Ο. Ατσαλένιου διοργανώνει τουρνουά ακαδημιών για να γιορτάσει την επέτειο των 70 χρόνων του σωματείου και παράλληλα να τιμήσει, δίνοντας στην διοργάνωση το όνομα του, τον μακροβιότερο πρόεδρο-οραματιστή-δημιουργό της ακαδημίας της ομάδας».

Το 2021, είναι επετειακό για τον ΠΟΑ, όμως οι… δράσεις που σκόπευαν να υλοποιήσουν οι άνθρωποι του προσφυγικού σωματείου, πήραν… αναβολή, ενώ κάποιες άλλες ματαιώθηκαν, λόγω των περιορισμών που έχει επιφέρει η πανδημία, ενώ πλέον έχουν στραφεί στην διοργάνωση του τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών με τη συμμετοχή τριών μεγάλων ΠΑΕ, το τριήμερο 25-26-27 Ιουνίου.

Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από τον ΠΟΑ, ενώ θα γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.