Μ. Ζουραράκης: «Να δημιουργήσουμε μία καινούργια ημέρα για το σύλλογο»

Ο Μιχάλης Ζουραράκης, ανανέωσε τη συνεργασία του με την Τύλισσο και θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας. Μιλώντας στο Grandsport.gr, αναφέρθηκε στην ανανέωση της συνεργασίας του, στο ανακαινισμένο γήπεδο, τους στόχους και την επόμενη ημέρα του σωματείου.

Ο έμπειρος τεχνικός θα συνεχίσει για ακόμη μία χρονιά στην ομάδα της Τυλίσσου και ευχαρίστησε γι αυτό τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο, όσο και τον πρόεδρο, Βασίλη Κουβίδη. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γήπεδο της ομάδας αλλά και τους στόχους και τις προοπτικές του σωματείου.

Παράλληλα στάθηκε στην επόμενη χρονιά που έρχεται και το πλάνο που θέλουν να ακολουθήσουν στην ομάδα των «πρασίνων» σχετικά με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ στάθηκε και στην ιστορία και τη φανέλα που κουβαλάει η ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για την ανανέωση: «Θέλω να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρο της ομάδας, Βασίλη Κουβίδη, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Νομίζω ότι είναι μια συνεργασία που θα αποφέρει επιτυχίες για την ομάδα και καρπούς».

Για το ανακαινισμένο γήπεδο: «Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε, ευκαιρία με το ανακαινισμένο γήπεδο, τους καινούργιους χώρους, τα αποδυτήρια και την αλλαγή στο φωτισμό. Θα έχουμε ένα ολοκληρωμένο γήπεδο, θα δημιουργήσουμε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα και άξια των προσπαθειών των ανθρώπων του σωματείου, να προσφέρουμε το ανάλογο και να δημιουργήσουμε μία καινούργια ημέρα για το σύλλογο».

Για τους στόχους της ομάδας: «Εμείς όπου και να έχουμε αγωνιστεί από την πρώτη μέρα, όταν και ήμασταν στην Α κατηγορία και τα καταφέραμε να παραμείνουμε, αποφασίσαμε να πάμε στις παρακάτω κατηγορίες, ώστε να δημιουργηθεί μία καινούργια ομάδα με παιδιά νεαρής ηλικίας, είτε του χωριού είτε της γύρω περιοχής. Να δημιουργήσουμε μία καινούργια ομάδα και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο.

 Αυτός είναι ο στόχος αλλά όταν η Τύλισσος, από την ιστορία και τη φανέλα που έχει, όταν αγωνίζεται σε αυτές τις κατηγορίες, οι βλέψεις πρέπει να είναι πολύ μεγάλες, αλλά στόχος πάντα είναι να δημιουργηθεί καινούργια ομάδα, με σίγουρα βήματα και προοπτικές, να υπάρχει και σήμερα και αύριο. Σίγουρα θα βελτιωθούν και οι Ακαδημίες του σωματείου λόγω του γηπέδου και ελπίζουμε να γίνει ένας «πόλος έλξης» και να λειτουργήσει καλύτερα με περισσότερα παιδιά. Το θέμα είναι να βρεθούν άνθρωποι να ενισχύσουν την ομάδα και την προσπάθεια του προέδρου».