Ο ΟΦΗ δημιούργησε την επίσημη κοινότητα στο Viber για την ενημέρωση του κόσμου

Σε μια ακόμα πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε η ομάδα του ΟΦΗ, αφού από σήμερα δημιουργήθηκε η επίσημη κοινότητα στο Viber προκειμένου να ενημερώνεται ο κόσμος για τα νέα της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα ο ΟΦΗ   δημιουργεί την επίσημη κοινότητά της στο Viber. Οι φίλαθλοι απλώς γίνονται μέλη και έρχονται αυτόματα στο κινητό τους όλες οι ειδήσεις του ΟΦΗ από το επίσημο σαιτ της ομάδας, αλλά και αποκλειστικό οπτικοακουστικό υλικό από αγώνες, προπονήσεις, συνεντεύξεις. Επίσης θα γίνονται διαγωνισμοί με διάφορα δώρα της ομάδας.

Μάλιστα σήμερα, πρώτη μέρα λειτουργίας του Viber Community της ΠΑΕ ΟΦΗ, όσοι γίνουν μέλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν πρώτοι ένα τρέιλερ μικρής διάρκειας, με αφορμή ένα μεγάλο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει η διοίκηση του ΟΦΗ για να τιμήσει την ομάδα που κατέκτησε το κύπελλο το 1987.

Συνολικά μιλούν 27 άνθρωποι που έζησαν τον τελικό (ποδοσφαιριστές, παράγοντες, δημοσιογράφοι, φίλαθλοι και άλλοι), με πλάνα της εποχής, αλλά και του σήμερα.

Αυτό είναι το link από το οποίο μπορεί κάποιος να γίνει μέλος στην «OFI CRETE FC Official Community» και όσο περνάει ο καιρός τόσο θα αυξάνεται το υλικό που θα δημοσιεύεται.