Προωθήθηκαν δύο ακόμη ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία στον ΠΑΟ Δειλινών!

Στα Δειλινά έχουν ξεκινήσει δυνατά το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά και εκτός από τις ανανεώσεις αρκετών ποδοσφαιριστών, προχώρησαν στην προώθηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών από την Ακαδημία στη μεγάλη ομάδα.

Ο λόγος για τους νεαρούς Μανώλη Λυρώνη και Γιάννη Κούκο οι οποίοι θα πάρουν το «βάπτισμα του πυρός» και θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στη μεγάλη ομάδα των Δειλινών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Τo Σωματείο μας Π.Α.Ο Δειλινών είναι γνωστό ότι δίνει μεγάλη βαρύτητα στην προώθηση νέων παιδιών στην μεγάλη ομάδα, ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στα παιδιά που είναι χρόνια κοντά μας και έχουν πάρει ποδοσφαιρικά μαθήματα από την ακαδημία μας. Στο πλαίσιο αυτής της κατεύθυνσης σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την  διάθεση για προσφορά στην ομάδα μας ακόμη δύο νεαρών ποδοσφαιριστών  μας ο ΛΥΡΩΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ και ο ΚΟΥΚΟΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ ο Λυρώνης αγωνίζεται στην άμυνα και ο Κούκος στην θέση του τερματοφύλακα.  Και στα δύο παιδιά ευχόμαστε  τα καλύτερα στην αθλητική και στην προσωπική τους ζωή».