Ανανέωσαν με τον ΠΑΟ Δειλινών οι Κεφαλούκος και Νικητόπουλος

Το… ντεμαράζ ανανεώσεων συνεχίζεται στον ΠΑΟ Δειλινών, καθώς δύο ακόμη παίκτες, επέκτειναν τη συνεργασία τους με τους «πράσινους». Ο λόγος, για τον Μιχάλη Κεφαλούκο και Παναγιώτη Νικητόπουλο.

Η ομάδα του ΠΑΟ Δειλινών, έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν και έχει προχωρήσει αρκετά σε σχέση με άλλες ομάδες του τοπικού, καθώς ήδη έχει ανανεώσει τη συνεργασία της με τον προπονητή, Μάνο Μιχελάκη, αλλά και με αρκετούς ποδοσφαιριστές, τους Βιστάκη, Σταματάκη, Αδαμάκη, Αποστολάκη και Πασσά, για να ανακοινώσει σήμερα, την επέκταση της συνεργασίας με ακόμη δύο παίκτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟ Δειλινών: «Η διοίκηση του Π.Α.Ο Δειλινών ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές μας Κεφαλούκο Μιχάλη και Νικητόπουλο Παναγιώτη.

 Η διοίκηση  εκτίμησε το ήθος και την αγωνιστικότητα των δυο ποδοσφαιριστών και πρότεινε την συνεργασία για ένα ακόμη χρόνο, πράγμα που έγινε αποδεκτό .
Κεφαλούκο Μιχάλη & Νικητόπουλος  Παναγιώτη , ευχαριστούμε για την διάθεση σας να συνεχίσετε την συνεργασία με το Σωματείο μας, ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες εντός και εκτός γηπέδων».