Τηλεδιάσκεψη σε εξαιρετικό κλίμα ανάμεσα σε ΠΑΣΑΠ, ΓΓΑ και Γ. Μαυρωτά

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (25/05) τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών, την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τον κ. Γιώργο Μαυρωτά, όπου μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα υψίστης σημασίας για τη φετινή σεζόν, ενώ κατατέθηκαν προτάσεις και ιδέες για το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΓΓΑ: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα σε εξαιρετικό κλίμα τηλεδιάσκεψη του ΠΑΣΑΠ με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τον κ. Γιώργο Μαυρωτά, σε συνέχεια των αδιάκοπων επαφών μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Σύνδεσμος εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Παναγιώτη Πελεκούδα, τον α’ αντιπρόεδρο Παναγιώτη Παπαδόπουλο και τον γενικό γραμματέα Γιάννη Αχιλλεόπουλο.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, τέθηκαν επί τάπητος θέματα ύψιστης σημασίας για τη φετινή σεζόν, ενώ κατατέθηκαν προτάσεις και ιδέες για το άμεσο μέλλον του ελληνικού βόλεϊ, οι οποίες βρήκαν ανταπόκριση από τον Γενικό Γραμματέα, που, ως άνθρωπος του αθλητισμού, αντιλαμβάνεται πλήρως κι ασπάζεται τις σκέψεις του ΠΑΣΑΠ. Με το έδαφος πρόσφορο από τη διάθεση του κ. Μαυρωτά, ΠΑΣΑΠ και ΓΓΑ θα συνεχίσουν τις επαφές τους, οι οποίες δεν θα περιοριστούν σε φιλολογικό επίπεδο, αλλά θα περάσουν το αμέσως επόμενο διάστημα και στην πράξη».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.