Υπερήφανοι στον ΓΣ Εργοτέλη για τους Μπουχαλάκη, Σάλιακα και Κούτρη

Μεγάλη υπερηφάνεια στις τάξεις του ΓΣ Εργοτέλη, για τις κλήσεις στην Εθνική ομάδα, τριών ποδοσφαιριστών που γαλουχήθηκαν στις Ακαδημίες της ομάδας, τους Ανδρέα Μπουχαλάκη, Μανώλη Σάλιακα και Λεονάρντο Κούτρη.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Τζον Φαντ Σχιπ, για τις φιλικές αναμετρήσεις με Βέλγιο και Νορβηγία, με τους «κιτρινόμαυρους» να νιώθουν μεγάλη υπερηφάνεια για τα δικά τους παιδιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣ Εργοτέλη: «Ανδρέας Μπουχαλάκης, Λεονάρντο Κούτρης, Μανόλης Σάλιακας στην Εθνική Ανδρών

Τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι γαλουχήθηκαν και ανδρώθηκαν στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, οι Ανδρέας Μπουχαλάκης, Λεονάρντο Κούτρης, Μανόλης Σάλιακας είναι ανάμεσα στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού Τζον Φαν΄τ Σιπ για τους αγώνες της Εθνικής μας με Βέλγιο (03/06) στις Βρυξέλες και Νορβηγία (06/06) στη Μάλαγα.
Όλοι στον οργανισμό του ΕΡΓΟΤΕΛΗ νιώθουμε τεράστια υπερηφάνεια και χαρά βλέποντας ποδοσφαιριστές οι οποίοι ξεκίνησαν στην Ακαδημία του Συλλόγου, να εκπροσωπούν τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες, αποδεικνύοντας με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο την εξαιρετική δουλειά που γίνεται χρόνια τώρα στο Μαρτινέγκο, αποτελώντας παράλληλα το φωτεινό παράδειγμα για τα εκατοντάδες παιδιά που βρίσκονται στην Ακαδημία ΕΡΓΟΤΕΛΗ».
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.