Επισκέφτηκε το μουσείο της Εθνικής ομάδας ο Ν. Παπαδόπουλος

Ο προπονητής των Χανίων, Νίκος Παπαδόπουλος, επισκέφτηκε το μουσείο της Εθνικής ομάδας, με τον πρόεδρο του Γαλανόλευκου Φάρου, Νίκο Φλέκκα, να τον ξεναγεί στους χώρους.

Στα εκθέματα του Μουσείου πλέον, βρίσκονται και οι τρεις εμφανίσεις της ομάδας των Χανίων, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, καθώς και μια μπάλα με τις υπογραφές προπονητή και ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Στο Μουσείο της Εθνικής ομάδας βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου Νίκος Φλέκκας ξενάγησε στον χώρο που είναι αφιερωμένος στην Εθνική μας ομάδα τον κ. Παπαδόπουλο, αναφέροντάς του ιστορίες από τα σπάνια εκθέματα που υπάρχουν στο Μουσείο.
Στα εκθέματα του Μουσείου πλέον βρίσκονται και οι τρεις εμφανίσεις της ομάδας μας της σεζόν που ολοκληρώθηκε, καθώς και μια μπάλα με τις υπογραφές προπονητή και ποδοσφαιριστών.
Τον κ. Παπαδόπουλο συνόδευσαν ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Τουλουπάκης, η υπεύθυνη κοινωνικής ευθύνης Δώρα Κυριακάκη, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Λευτέρης Μπουζάκης, ο φροντιστής Αποστόλης Κουνδουράκης και ο Αντώνης Κουκλάκης.

Μετά από το τέλος της ξενάγησης στο Μουσείο η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Χανιά φωτογραφήθηκε με το ακριβές αντίγραφο του Euro 2004 που κατέκτησε η Εθνική ομάδα».

*Οι φωτογραφίες είναι από την επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Χανιά στο facebook.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.