Συνεχίζουν μαζί Χανιά-Παπαδόπουλος

Η ΠΑΕ Χανιών ανακοίνωσε πως και τη νέα σεζόν, θα συνεχίσει με το Νίκο Παπαδόπουλο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά την επικύρωση της συμφωνίας με τον πρόεδρο της ομάδας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντώνης Ροκάκης, είχε πολύωρη συνάντηση με τον προπονητή, Νίκο Παπαδόπουλο, όπου κατέληξαν σε συμφωνία και θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία και την επόμενη σεζόν.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Νίκος Παπαδόπουλος, ανέλαβε την ομάδα στα μiσά της σεζόν, παίρνοντας τα ηνία από τον Αλέκο Βοσνιάδη και έκανε ένα εντυπωσιακό δεύτερο γύρο, με τα Χανιά να μπαίνουν στα Play off, με αρκετή άνεση.

ADVERTISING

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα η ομάδα μας θέτει σε εφαρμογή το πλάνο για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Το Σάββατο (22/05) ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Χανιά Αντώνης Ροκάκης είχε πολύωρη συνάντηση με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο, στην οποία επικυρώθηκε η συμφωνία που υπήρχε από την αρχή για συνέχιση της συνεργασίας και για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Με αισιοδοξία, όρεξη για δουλειά και πάθος που αξίζει για τα Χανιά μας ξεκινά άμεσα ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν».