Δεν δέχεται το αίτημα του Ρεθυμνιακού για αναβολή η ΕΠΟ!

Ένας χαμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον Ρεθυμνιακό καθώς ο κορωνοϊός χτύπησε για τα καλά τους παίκτες και ήδη έχουν βρεθεί 7 κρούσματα εντός ομάδας, ωστόσο όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας η ΕΠΟ δεν έκανε δεκτό το αίτημά τους για αναβολή στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά!

Από την άλλη πλευρά σε επικοινωνία μας με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΠΟ ξεκαθάρισε πως το υγειονομικό πρωτόκολλο είναι ξεκάθαρο και πως θα πρέπει να κατατεθούν 5 θετικά τεστ παικτών εντός των τελευταίων 48 ωρών πράγμα που δεν έγινε από την ομάδα του Ρεθύμνου καθώς από την Δευτέρα κατατέθηκαν θετικά τεστ ποδοσφαιριστών, αλλά όχι 5 εντός των τελευταίων δύο ημερών με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναβάλει την αναμέτρηση.

Πλέον οι άνθρωποι του Ρεθυμνιακού σκέφτονται ακόμα και να μην κατέβουν στο παιχνίδι με τους ιθύνοντες της ομάδας να έχουν συνάντηση για να πάρουν τις αποφάσεις τους!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.