Μάνατζερ Μπουφόν: «Θα του άρεσε να παίξει στον Ολυμπιακό»

Ζεστός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό ο Μπουφόν εμφανίστηκε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Σιλβάνο Μαρτίνα ο οποίος μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) 

«Μήπως αυτός ο παράγοντας που έστειλε το μήνυμα στον Μπουφόν, ήταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού», ρωτήθηκε από το ΑΠΕ ο Μαρτίνα, αρχίζοντας την συζήτηση. «Οχι, όχι» απάντησε εκείνος και συμπλήρωσε:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε δεχθεί επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό. Μου έχουν τηλεφωνήσει δύο-τρία άτομα λέγοντας μου ότι είναι κοντά στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, τονίζοντας με σιγουριά ότι πολύ σύντομα θα κάνει επίσημη πρόταση. Κάτι που δεν έγινε μέχρι τώρα».

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, όπως έγραψε η ιταλική αθλητική εφημερίδα Turtosport, φέρεται να έχει εμπλακεί σχετικά.

«Ναι έχω μιλήσει με τον Κοβάσεβιτς, μία-δύο φορές. Αλλά μέχρι εκεί». Σύμφωνα με τους Ιταλούς, παρά το γεγονός ότι Κοβάσεβιτς και Μπουφόν, συναντήθηκαν μόλις για ένα μήνα το 2001 στη Γιουβέντους (ο Σέρβος έφευγε και ο Ιταλός πήγαινε), φαίνεται να μίλησαν, αλλά ο Μπουφόν τον παρέπεμψε στο μάνατζέρ του.

«Εχουμε προτάσεις από εξαιρετικές ομάδες με καλές προοπτικές. Τις συζητάμε και θα τις εξετάσουμε, τώρα που ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του. Θα άρεσε στον Μπουφόν να παίξει στον Ολυμπιακό. Είναι μία μεγάλη ομάδα, γνωστή, παίζει στο Champions League» κατέληξε ο Μαρτίνα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.