Γ. Χατζησεβαστός: «Παιχνίδι που δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα»

Ο τεχνικός της Δαμάστας, Γιάννης Χατζησεβαστός, μίλησε στο Grandsport.gr για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Ρεθύμνου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του κρητικού ομίλου της Γ Εθνικής, όπου αναμένεται να κρίνει πολλά για την παραμονή.

Ο έμπειρος προπονητής ανέφερε πως μόνο τη νίκη έχουν στο μυαλό τους όλοι στη Δαμάστα και πως δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα τόνισε πως για αυτούς δεν υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια, αλλά μόλις ένα, το προσεχές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι που δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Για εμάς δεν υπάρχουν τέσσερις αγωνιστικές, αλλά μόνο μία, αυτή! Θα είναι δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Ρεθύμνου, θέλουμε μόνο νίκη, τίποτε άλλο. Έχουμε ίδιους στόχους, ξέρουμε πως κάποιες μονάδες θέλουν προσοχή, ξέρουμε τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα τους και πάμε μονάχα για τους τρεις βαθμούς».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.