Με εξαιρετική ψυχολογία κόντρα στη Νεάπολη ο ΑΟΑΝ!

Ο ΑΟΑΝ πήρε το ντέρμπι με τον Αλμυρό την περασμένη αγωνιστική και πλέον άπαντες στην ομάδα του Αγίου Νικολάου έχουν στρέψει την προσοχή τους στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Νεάπολη!

Στις τάξεις της ομάδας η ψυχολογία είναι ανεβασμένη μετά τη νέα νίκη αυτή τη φορά κόντρα στον Αλμυρό, ωστόσο άπαντες δίνουν την δέοντα σημασία στην αναμέτρηση με τη Νεάπολη καθώς δεν θέλουν να βρεθούν προ εκπλήξεως και να έχουν κάποια απώλεια βαθμών.

Στα αγωνιστικά ο Περάκης υποβλήθηκε την Δευτέρα σε μαγνητική και από ότι φαίνεται θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ ο Μεράι ο οποίος αγωνίστηκε μερικά λεπτά στο ματς με τον Αλμυρό, επιστρέφει στο…στρατόπεδο αφού υπηρετεί την πατρίδα.

ADVERTISING

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες ωστόσο είναι διαθέσιμοι και ο Νίκος Σουργιάς ετοιμάζει την ομάδα με στόχο τους τρεις βαθμούς! Οι παίκτες είχαν τη δυνατότητα να πάρουν ανάσες την Τρίτη που είχαν ρεπό, ενώ πλέον οι προπονήσεις είναι καθημερινές με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται το Σάββατο όπου θα πραγματοποιηθούν και τα απαραίτητα τεστ για τον κορωνοϊό.