Στα Δειλινά ο Γιάννης Ψαρράς

Μια ιδιαίτερα ποιοτική μεταγραφή ολοκλήρωσαν τα Δειλινά, ανακοινώνοντας την απόκτηση του ικανού ποδοσφαιριστή Γιάννη Ψαρρά.

Ο Ψαρράς αποχώρησε φέτος από τη Μινωική, ύστερα από μια δεκαετία συνεχούς και σημαντικής παρουσίας, και πλέον εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας του Γιάννη Κοντάκη, που ενισχύεται σημαντικά ενόψει της νέας σεζόν στην Α1 ΕΠΣΗ.

Η ανακοίνωση: «Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε την 6η μεταγραφή της ομάδας μας για τη σεζόν 2025/26:

Ο 27χρονος πολυσεθίτης ποδοσφαιριστής έρχεται να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ του ΠΑΟ Δειλινών, κουβαλώντας βαρύ βιογραφικό και τεράστια εμπειρία από την Α1 ΕΠΣΗ, όπου αγωνίστηκε για δέκα συνεχόμενα χρόνια με τη φανέλα της Μινωικής, καταγράφοντας πάνω από 170 επίσημες συμμετοχές!

Τη φετινή σεζόν (2024/25), μέτρησε 755 λεπτά συμμετοχής σε 18 αγώνες, προσφέροντας 2 ασίστ και επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία χρονιά την αξία και τη σταθερότητά του.
Ο Γιάννης είναι ένας ποδοσφαιριστής που συνδυάζει ποιότητα, εμπειρία και εργατικότητα, με αποδεδειγμένη συνέπεια σε υψηλό επίπεδο. Πλέον, θα φοράει τα «πράσινα» και είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσει πολύτιμο «γρανάζι» στην προσπάθειά μας για μια ιστορική χρονιά στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΗ.

Καλωσόρισες Γιάννη! Καλή αρχή, υγεία και πολλές επιτυχίες με την οικογένεια του ΠΑΟ Δειλινών!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ