Γ. Ταουσιάνης: «Υπηρετήσαμε όλη τη χρονιά με σεβασμό και αξιοπρέπεια»

Ιδιαίτερα φορτισμένος εμφανίστηκε μετά το παιχνίδι με τον Ιωνικό και την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν ο προπονητής του Εργοτέλη, Γιάννης Ταουσιάνης.

Ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων” τόνισε πως η ομάδα του όλη τη χρονιά έδειξε ένα δρόμο που στηρίζεται στην αγάπη για το ποδόσφαιρο, στην δουλειά και στην εξέλιξη νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών αλλά κάποιοι σήμερα έδειξαν ότι θέλουν να το αποδεχτούν…

Αναλυτικά δήλωσε: «Ο Εργοτέλης ως οργανισμός γενικότερα όλα τα χρόνια αλλά ειδικότερα τη φετινή σεζόν έδειξε τον δρόμο… έναν δρόμο που στηρίζεται στην αγάπη για το ποδόσφαιρο, στην δουλειά και στην εξέλιξη νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών και στην πίστη και στην υπομονή γι’αυτό το όραμα.

Έναν δρόμο που δυστυχώς κάποιοι σήμερα έδειξαν ότι δεν θέλουν να τον αποδεχτούν. Υπηρετήσαμε καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς το ποδόσφαιρο με αγάπη, σεβασμό και αξιοπρέπεια και εγώ προσωπικά αισθάνομαι περήφανος που εκπροσωπώ αυτόν τον οργανισμό από τη θέση του προπονητή και ευλογημένος και τυχερός που συνεργάστηκα με αυτό το γκρουπ ποδοσφαιριστών. »

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.